Българка е държала в плен съпругът си в Италия

0
Мъжът е бил заключен в гараж, хранен е в метални купички за кучета
Мъжът е бил заключен в гараж, хранен е в метални купички за кучета

Мъжът е бил заключен в гараж, хранен е в метални купички за кучета

73-годишен италиански пенсионер инвалид беше „освободен” от пленничеството в гаража на къщата си благодарение на намесата на италианските власти, съобщиха медиите на Апенините, предава "24 часа".

Според телевизия РАИ полицията се натъкнала на ужасяваща ситуация, след като била извикана от съседи, които чували непрекъснати стонове и тропане от вътрешността на гараж в Ронкаля, квартал на Пиаченца. Вътре бил паркиран добре поддържаният мерцедес на доведения син на мъжа.

Пенсионерът, който се намирал там в объркано състояние, бил откаран с линейка в болницата на града. От доста време той имал сърдечни проблеми и можел да се придвижва само с инвалидна количка.

Според в.”Република” възрастният човек бил принуден от българското си семейство – съпругата, синът ѝ и майка ѝ, да живее затворен в гаража от няколко квадратни метра. В него нямало нито отопление, нито мивка. Хранели го в метални купички за кучета, в които поставяли паста и вода.

73-годишният пенсионер бил женен от няколко години за 57-годишна българка, но с тях живеели и 37-годишният ѝ син, който сега е арестуван, и 78-годишната ѝ майка. Двете жени се разследват.

Все още властите не знаят причините, поради които мъжът бил държан в подобни условия. Според следователите много вероятно тази ситуация на домашен „затвор” съществувала от поне два месеца.

Когато полицаите пристигнали до гаража, намиращ се на партера на къщата, видели, че портата му била заключена с катинар отвън. В дома се намирал само синът на българската съпруга. Вътре в гаража мъжът лежал върху сгъваемо легло и бил покрит с целофан. До него имало и малка електрическа печка, а на половин метър разстояние била приспособена тоалетна на открито. Според следователите съпругата на италианеца всеки месец получавала пенсията му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари