България изразява съболезнования на близките на жертвите на терористичния акт в Москва

0
Министерски съвет излезе с позиция, в която осъжда тероризма
Министерски съвет излезе с позиция, в която осъжда тероризма Снимка: БГНЕС

Министерски съвет излезе с позиция, в която осъжда тероризма

България изразява съболезнования на близките на жертвите на терористичния акт в Москва, обяви в позиция Министерския съвет в оставка, публикувана на официалната страница във Facebook.

"Категорично осъждаме тероризма във всички негови проявления.

Призоваваме за разследване и изясняване на обстоятелствата, довели до извършването на нападението, допълват от правителството в оставка.

Въоръжени мъже в камуфлажни униформи откриха снощи стрелба с автоматични оръжия в концертна зала в руския град Красногорск, последвана от огромен пожар. При нападението, за което пое отговорност групировката "Ислямска държава", до момента има данни за 93 жертви. В болници са 121 ранени, от които 60 са в тежко състояние. Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) е докладвала на президента Владимир Путин, че са задържани 11 души, включително четирима пряко замесени в атаката.", се посочва в позицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари