България е предложила да даде МиГ-овете на Украйна

2
Това става ясно от един от изтеклите онлайн свръхсекретни документи на Пентагона
Това става ясно от един от изтеклите онлайн свръхсекретни документи на Пентагона

Това става ясно от един от изтеклите онлайн свръхсекретни документи на Пентагона

България е изразила готовност да дари своята флотилия от изтребители МиГ-29 на Украйна на 23 февруари тази година. Това става ясно от един от изтеклите онлайн свръхсекретни документи на Пентагона, съобщава CNN, предаде Агенция Фокус.

"Друг документ разкрива какво смятат САЩ за намеренията на някои европейски страни да дарят изтребители на Украйна, която иска самолетите повече от година.

На 23 февруари, се казва в доклада, България изрази готовност да дари своя флот от изтребители МиГ-29 на Украйна – "предизвикателство“, се оценява в доклада, тъй като ще остави България без изтребители, за да изпълнява мисиите си за охрана на въздушното пространство, докато не бъдат доставени произведените в САЩ F-16, "което е след поне година“, се казва в пространен материал на американския телевизионен канал.

Според източниците на CNN от администрацията на САЩ, документите са автентични.

Припомняме, че през февруари Министерството на отбраната съобщи, че със сигурност до края на годината охраната на българското въздушно пространство ще бъде осъществявана с изтребителите МиГ-29, но вероятността България да спре да носи бойно дежурство е голяма. В края на март президентът Румен Радев разкри, че има само две оферти за заместваща платформа на изтребителите МиГ-29, но цената няма да се хареса на народните представители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    24
    Калибр
    Русия си върна лисичанск северодонецк мелитопол Мариупол и руското Азовско море. Е кой побеждава. Укропите и НАТО побеждават като губят земи на бившата усрайна. Защо руската земя е много плодородна. Защото е наторена с чужди войници оставили си костите там . Сега и върнатите земи ще са плодородни .
  • 1
    23
    До двадесети
    Не те питах дали имаш панелка, нивичка на село и изгнил таралясник. Няма и да те питам, защото ти сам се издаде. А по спорът, да, точно това искат ватниците. Територии, да грабят, да крадат. Защото те само експлоатират, нищо не създават. Ако въобще нещо създадат е за армията, да може да го използват за война и нови ограбвания. Това е положението. Сравни само техническото развитие на Япония, Корея /естествено Южна Корея/, Германия и това на Блатная. Нещо да ми кажеш? Дори и навремето когато имаше Съветска империя, тогава пак другите народи създаваха. Да припомним ли какво създаваха балтиските републики, Украйна и какво се "твореше" в Блатная
  • 6
    22
    до 21
    Мите, не коментирам правописа ти, ама да ми обясниш какво значи да гарантираш половината си суверенитет, бе мамка му? Коя половина?! Първата, втората или третата такава?:) Аман от идиоти!
  • -3
    21
    Mitko
    АБЕ ХОРА,ЩО ВЯРВАТЕ НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ?ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ЧЕ ЗА ДА СМЕ РЕДОВИ ЧЛЕН НА НАТО ТРЯБВА ДА МОЖЕМ ДА ГАРАНТИРАМЕ ПОНЕ НАПОЛОВИНА СУВЕРЕНИТЕТЪТ СИ.В ТОВА ЧИСЛО И ВЪЗДУШНОТО СИ ПРОСТРАСТРАНСТВО.СТИГА СТЕ ВЯРВАЛИ НА КРАВАРСКАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ.
  • 6
    20
    Spermaman
    Абе фатмак краварски, Велика Русия воюва сама с/у цялото ви отан. Тва с 3те дни, беше желанието на Руснаците, обаче укропитеците се оказаха по-тъпи и от македонците, за тва ще бъдат избити. М/у другото укропитеците не защитават жените/децата и апартамента си, те Руснаците не им искат нито едно от трите. укропитеците защитават тръбите на бай-дън, заводите на прошенко и другата олигархска измет. Я ми кажи, ти би ли умрял за заводите на домуса, тецовете на доган, и банките на шопара. Щото най-вероятно земя нямаш, не ореш и не сееш. Най-много да имаш някоя оръфана панелка, и 15 годишна дизел барака. Та ще умреш ли за тези си ценности, ако някой ни нападне?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари