България е на трето място по износ на ток в Европа

1
На първо и второ място са Швеция и Германия
На първо и второ място са Швеция и Германия

България е на трето място по износ на електроенерия в Европа

Данните са за първото полугодие на тази година, сочи доклад на компанията за анализ на енергийни данни ЕнАпСис, базирана в Лондон, предаде БТА.

На първо и второ място са Швеция и Германия. Нашата страна е изнесла 6,6 тераватчаса, което представлява леко увеличение спрямо предишните шест месеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    русенец
    Като сме такъв крупен износител, защо нашите фирми плащат тока на такива здрави цени, все едно, че недостига? Може би енергийната мафия както винаги ни дои здраво, а държава отдавна няма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари