Българинът, който уби на пътя в Италия две момичета, е пробвал пиян новия си джип

0
Родителите на 20-годишната Джесика са станали свидетели на ужасяващия инцидент
Родителите на 20-годишната Джесика са станали свидетели на ужасяващия инцидент

Родителите на 20-годишната Джесика са станали свидетели на ужасяващия инцидент

Българинът, който уби с джипа си на магистралата до Конеляно братовчедките Сара Рицото, на 26 години, и Джесика Фрагасо, на 20 години, е бил пиян, съобщи в.”Кориере дела сера”, цитиран от вестник 24 часа.

Той е на 61 години, въпреки че първоначално беше съобщено, че е на 35 г., и работел като импресарио в северния град Порденоне, област Фриули Венеция Джулия.

В кръвта му било измерено три пъти по-високо съдържание на алкохол от позволеното. Българинът пробвал на пътя нов джип, който възнамерявал да купи. Затова се блъснал с бясна скорост в колата на двете братовчедки, в която пътували на задната седалка и двете деца на медицинската сестра Сара. Другата жертва – Джесика, била студентка в Университета на Венеция.

Момиченцата на 5 месеца и на 2,5 г. са тежко ранени, но без опасност за живота.

Братовчедките се връщали след неделната разходка, прекарана на венецианското крайбрежие. Пред тяхната кола, която пътувала със 70 км в час, карали родителите на Джесика. Според бащата в един момент чул трясък и в огледалото си видял как колата на дъщеря му залитнала и се ударила в пътните заграждения.

Вижте снимки от тежкия инцидент

В следващия момент джипът на българина се преобърнал във въздуха, прескачайки колата на Сара и Джесика, след което се блъснал в автомобила на родителите. Те спрели и отишли до колата на момичетата, чиито тела били потънали в кръв. Виждали само краката на малките деца да се подават иззад ламарините, след което чули плача на бебето.

В същия момент българинът изоставял джипа си, за да се втурне бегом през полето наблизо. Полицията го открила часове по-късно в дома му, намиращ се на десетина километра от мястото на катастрофата. Сега е в затвора на Удине и срещу него има обвинения за тежко убийство на пътя на повече от един човек, за неоказване на помощ и за бягство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Карабинер
    Италия не ти е Бг кочината че да правиш каквото си искаш мангал мръсен,а сега да видим дали като тук ще те пуснат на втория ден да си караш пак пиян джипчето
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари