Бабата на Цвети: Нейната майка я спаси

0
Емоционална изповед  на бабата на гимнастичката Цветелина Стоянова
Емоционална изповед на бабата на гимнастичката Цветелина Стоянова

„Когато разбрах, че Цветелина е скочила от 6-ия етаж на блока, изпаднах в безтегловност. Страх, отчаяние и чувство на обреченост сковаха тялото ми. Пропълзяха тръпки по гърба ми. Не успях да си поема дъх, за да осмисля последиците.“

Тази емоционална изповед направи бабата на гимнастичката Цветелина Стоянова – пенсионерката Цеца.

„Дори не помислих за най-лошото, което можеше да я сполети – смъртта. За тези кратки мигове ми се яви Анета, покойната ми дъщеря. Тя ме успокои, че всичко ще бъде наред. Все едно отправи знак или уверение да не мисля за нараняванията и болката от падането на Цвети, да не си представям най-лошите неща, да се съхраня“, разказа още тя.

„Повярвах на Анета, тя ме успокои и ми даде сили. Знам, че за мнозина ще прозвучи нереалистично, но само това ме дари с вяра. Сякаш от небето Ани слезе при мен да ми вдъхне надежда и кураж. Някои неща в живота нямат своето обяснение. Това е едно от тях…“, допълва баба Цеца.

Припомняме, че от няколко дни Цветелина Стоянова е извън пределите на „Пирогов“, където над 80 дни се бореше за живота и здравето си след скок от 6-ия етаж на блок в квартал „Надежда“.

„Преживяла съм доста за своите 75 години. Освен най-страшното, да погребеш и надживееш детето си, съвсем наскоро загубих и своя съпруг, с когото ни свързваше дълъг брак. Може би защото се раздели с най-близките си, мислех, че няма да понеса съдбата да ми отнеме и Цветелина. Остана ми тя. Обичам я и искам най-доброто за нея. В случая да е жива и здрава. Да бъде нормален пълноценен човек. За мен нейното оцеляване – не без драматични последствия и инвалидизиране е цяло чудо“, каза сълзи от вълнение баба Цеца.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари