Аз съм Трол и не ми пука!

0
Станах трол за собствено удоволствие и партиен трол за пари
Станах трол за собствено удоволствие и партиен трол за пари

"Аз съм Трол, и изобщо не ми пука какво ще напишете след моето признание, аз на колко хора коментари съм сложил под публикациите представа си нямате, милиони съм изписал.

А защо го правя ли, защото се храня от това, пристрастен съм, ама като ви казвам пристрастен, направо болест. И понеже в последно време се търсят такива като мен на пазара на труда да ви кажа, как станах освен трол за собствено удоволствие и партиен трол за пари. Значи един ден пиша си аз злобен коментар под публикацията на една умна жена – пиша и нещо от типа:

„- може да си умна, но ако беше и красива ехе..“

И тя братче като запали моторетката изписа триста коментара под моя, че съм бил прост, луд, шизофреник, глупак, манипулатор и т.н. викам си ей тая е готова за трол.

След няколко дена си викам, чек да я видя тая маца кви ги върши да я бъзикна нещо, гледам я хвали някаква партия и като я метнах отдолу против партията да и пиша и като наизскачаха още мацки все едни засукани да я бранят тази партия викам си брато, толкова мацки на куп – това е джакпота. Удържах атаката на мацките, те коментар, аз два, те два коментара аз три и така до четири сутринта. Гледам мойта маца ми писала на лично отварям и чета:

-“ да се видим ако искаш, когато се наспим“.

Ей не мигнах братче, ама мацата викам да си поспи и не я търся. Стана два след обяд и пиша:

– „дай скайп да се видим“

След десет минути вече се гледахме на скайп, но срещу мен някакъв мъж. Гледам и не мигам, викам му

-къде е Маца?
– Аз съм Маца, вика той..

Викам си брато тоя е някой мазен травестит ще прекъсвам връзката и аха да затворя и чувам:

– искаш ли да вадиш пари от писане на коментари и докладване на профили?
– колко?
– минимум 20 лева на ден
– искам

Така Маца ме направи партиен трол. Сега съм Саша уникална блондинка мъжете въздишат по мен и съм платен трол. Но какво ми дреме, така и така кибичех цял ден в нета поне да има келепир. Нали заплатата все не стига, работя в една агенция държавна ама все няма пари. Цял ден си троля в службата, а вечер като се прибера троля два пъти повече с момичетата. Маца раздава задачите.

В тази група, в тази страница на този профила, тук коментар, там доклад. И аз действам, гледам и други момичета пишат коментари и правят скандали под публикации това е основен наш метод да изкарваме хората от групите, от страници е по лесно, гледаме какви чички пишат коментари и се свързваме директно с тях и им предлагаме да си чатят с нас, но само ако отхаресат страницата. Правят го без да им мигне окото, пишат все:

-“ миличка откога те гледам, но ме беше срам да ти пиша..“

Отвърна му :

– еха готин си и гледам да не пиша друго.

Да си чака там реда.

После ставам пуша една цигара, правя си сандвич и пак на барикадата. Гледам маца дала да докладваме някаква за каквото се сетим пращам доклади в несвяст за какво и защо не се интересувам, щом Маца и партията плаща ще правя каквото наредят.

Преди пет дена ми дадоха за задача да ровя в профила на някакъв, който пишел много за хората и го харесвали гледам едни голи снимки и докладвам, тоя е педофил. предавам на Маца какво съм намерил и гада не е писал вече три дни.

Не знам бройката на нашите тролове и не питам, но за да ни плащат значи си вършим работата добре.

Такъв е живота на трола, а щях да забравя имам десет профила на Саша на Ивана на Петя на Катя на Жана и т.н. оня ден един колега ми вика:

-брат да ходим да обядваме

огледах се мъже няма около мене и му викам :

– сигурно са излезли всички аз съм сама вече в офиса….

Но както се казва, стават и грешки, цял ден в мрежата трябва да си жена и да мислиш като жена. Сега трябва да ставам от тоалетната чиния, че много се заседях, а и жената блъска по вратата да излизам искала и тя да ползва тоалетната.

Чао, че ще разбере че съм с таблета и ще спре нета…"

Автор: Атанас Калев, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари