Аз - президент? Не ме понижавайте!

0
Имам готов играч, мога да го посоча още утре, заяви премиерът
Имам готов играч, мога да го посоча още утре, заяви премиерът

"А защо искате да ме понижавате?”.

Така отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос дали е възможно кандидатът на ГЕРБ на предстоящите президентски избори да се казва Борисов.

Премиерът даде интервю пред австрийската обществена телевизия O Ер Еф (ORF.at).

ГЕРБ все още не са обявили официално своя кандидат за президентския вот. От партията съобщиха, че това ще стане на 2 октомври.
 
"Имам готов играч, мога да го посоча още утре", заявява министър-председателят. Според лидера на ГЕРБ партийната номинация за изборите все още не е ясна, защото искал да осигури на Росен Плевнелиев комфорт до края на мандата му.

Въпреки призивите на левицата самият Борисов да се включи в президентската надпревара, има силни индикации, че кандидатът на ГЕРБ ще е жена – това подсказа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 
Тази възможност беше потвърдена, предаде bTV и от бившия конституционен съдия Георги Марков, който обаче отказа да назове името на кандидата, макар да съобщи, че го знае.  
 
Бойко Борисов не приема ултиматума на Корнелия Нинова. България ще участва активно в демилитаризирането на Черно море. Според Цветанов кандидатът на ГЕРБ ще успее да спечели президентските избори още на първия тур, при това с голяма преднина.
 
Скорошно изследване на социологическата агенция "Алфа Рисърч” обаче сочи, че изходът от президентския вот ще се реши на балотажа.

Източник: btv.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари