Авторът на разказа "Талисманът" от матурата с емоционално послание

1
На матурата по БЕЛ седмокласниците писаха върху разказа "Талисманът"
На матурата по БЕЛ седмокласниците писаха върху разказа "Талисманът"

На матурата по БЕЛ седмокласниците писаха върху разказа "Талисманът"

Авторът му Красимир Бачков реагира емоционално и не скри изненадата си, че творбата му е станала част от изпитния материал.

Ето какво написа той: 

"Днес на матурите по БЕЛ се падна мой разказ. За разлика от писателите - храненици на Сорос, които са вечно в прожекторите и новините, и аз получих своето признание! Радвам се най-вече заради стотиците пренебрегвани български таланти, а те никак не са малко! Вярвам, че бавно, но сигурно всеки ще получи заслуженото от него!"

Разказът „Талисманът“ на Красимир Бачков е писан специално за банката с непознати произведения, която се използва за националното външно оценяване в VII клас, гласи информация на МОН. Той  има висше педагогическо образование и в момента преподава изобразително изкуство във варненско училище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    daskal
    Бреее! Баси самочувствието! "Стотиците пренебрегвани български таланти"... "Хранениците на Сорос"... Чета второто му изречение, което има елементарна смислова грешка /хранениците на Сорос вечно са в новините, а той ЗА РАЗЛИКА от тях получил своето признание - тоест попаднал в новините/ - и се чудя... Откъде ги копаят тези самородни и саморасли таланти с такова обидено самочувствие, че и ги натрапват на децата ни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари