Автомобил горя в квартал "Възраждане"

2
"Голф"-ът е бил паркиран до блок „Бистрица“
"Голф"-ът е бил паркиран до блок „Бистрица“ Снимка: Русе медиа / архив

За изминалото денонощие екипите на пожарната в Русенско са реагирали на 5 сигнала.

За времето то 16:56 до 17:30 часа екип от Първа РСПБЗН е изпратен на сигнал за съдействие за отваряне на апартамент на самотно живущ гражданин.

В 17:44 часа два екипа на беленската служба са изпратени да потушат пожар в масив от ечемик и сухи треви  в землището на с. Стърмен под ЖП прелез, където вероятно пожарът е започнал от жп линията в близост, при преминаването на локомотив. Произшествието е ликвидирано до 19:40 часа.

Между  18:42 и 19:08 часа, пожарникари от Първа РСПБЗН – Русе и един екип от ССОД с автомеханична стълба са пратени на сигнал за дете, качило се на тераса на детска градина на ул. Муткурова в Русе. Момчето на 12 години се било качила на терасата на втория етаж на сградата, но е успяло да слезе с помощта на изпратения на място полицейски екип от Първо РУ, преди пристигането на пожарникарите. 

В 18:40 часа два екипа от  Втора РСПБЗН – Русе са реагирали на сигнал за пожар в кухнята на апартамент в бл. „Куманово“ в Русе. Пожарът бил тръгнал от готварска печка и е обхванал аспиратор. Пострадали при инцидента няма. Опушени са били стените на кухнята, но други по сериозни щети няма по апартамента. Вероятната причина за пожара е забравена включена готварската печка, оставена без надзор. 

Тази нощ, за времето то 03:40 до 04:50 часа, един екип от  Втора РСПБЗН – Русе, е гасил запалване, възникнало в лек автомобил „WV – Голф 6“, паркиран на ул. „Алея Възраждане, до бл. „Бистрица“ в Русе. Пожарът е обхванал двигателя и купето на колата. Причината за пожара се изяснява от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари