Автокиното ще бъде отново в Русе на 13 май

0
След успешния старт през м. април, Автокиното отново ще гостува в Русе
След успешния старт през м. април, Автокиното отново ще гостува в Русе

След успешния старт през м. април, Автокиното отново ще гостува в Русе.

В Русе киното ще бъде на 13 май, сряда, на паркинга край Паметника на Альоша. Този път посетителите ще имат възможност да наблюдават прожекции на по-голям екран. Новите размери на екрана са 9m x 5м и на височина 2.5м. Цените на груповите билети са: Семейство (2 възрастни и 2 деца) за 24лв, Влюбени (2 възрастни) за 15лв и Приятели (5 възрастни) за 27лв и могат да се закупят предварително само онлайн от сайта www.avtokino.bg.

Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация на www.avtokino.bg или във фейсбук www.fb.com/avtokino.bg, като могат за заплатят билетите си с отстъпка онлайн или да закупят на място билети 15мин преди прожекцията на редовните цени.

Филмите, който зрителите избраха чрез гласуване на facebook страницата www.fb.com/avtokino.bg е “Стъпки в Пясъка” на режисьора Ивайло Христов и поради голямото желание на зрителите ще се прожектира и американската продукция “Need for Speed” (Жажда за скорост). Прожекциите им ще започват съответно в 20:40ч и 22:00ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари