Пътуващо автокино ще гостува в Русе през май

6
Зрителите ще могат да гледат 4-ри български филма
Зрителите ще могат да гледат 4-ри български филма

Зрителите ще могат да гледат 4-ри български филма

"Автокино" тръгва на Турне 2023. Идеята на организаторите е да дадат по-дълъг живот на българските филми и да ги предоставят по един по интересен и безопасен начин за гледане.

В град Русе "Автокино" ще гостува на 14 и 15 май, на паркинга на магазин "Кауфланд", на булевард „Липник“ № 8.

Ще бъдат показани филмите „Шекспир като улично куче“ на 14-ти май от 20:30 часа, „Чалга“ от 22:00 часа, "Бай Иван" от 20:30 на 15-ти май, а от 22:00 часа е прожекцията на „Игра на доверие“.

Цената на билета е 12 лева на човек за един филм, уточниха организаторите.

Автокиното е основано през 2015 година и оттогава има над 16 национални турнета, с които е достигнало много населени места, където въобще няма работещ киносалон и хората не могат да се докоснат до 7-то изкуство.

Повече за събитието и как да си купите билети четете ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    daskal
    До 1 - Разочарован, това "кино" работи по европейски програми с подкрепата на държавата. Популяризират българското кино. Ето защо дават само вересии - нови български филми (много пъти съм опитвал да изгледам някои от тях, но е невъзможно). То ако разчиташе на печалбите си, нямаше да може да си плати тока и наемите.
  • 6
    1
    Разочарован
    Всичко супер ама български филми… Дайте нещо по-интересно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари