Полигонът край Николово се превръща в автокино тази вечер

7
Зрителите могат да се насладят на две от най-касовите български заглавия
Зрителите могат да се насладят на две от най-касовите български заглавия Снимка: БТА

Полигонът по пътя за Николово довечера ще се превърне в автокино. 

Русе става част от турнето на лятното автокино, което предлага на зрителите две от най-касовите български заглавия от последните месеци преди пандемията – комедиите „Ятаган“ (21:00ч) и “Екшън” (22:30ч).

Филмите ще се гледат от автомобил, на екран с големина 5м х 10 м и на височина от земята 2 м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, изписана на екрана в деня на прожекцията.

Желаещите да присъстват е необходимо да направят резервация онлайн предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила. Цената е 10лв. на човек, а за деца до 14 години – 8 лв.

Заради мерките за безопасност има известни изисквания от страна на организаторите:

  • Билети ще се продават Онлайн с карта и на касите на EasyPay 
  • Гостите се проверяват на входа само по номер на автомобил, без да се отваря стъклото на автомобила и да се комуникира със служители на автокиното
  • Допускат се само по 2-ма души в автомобил или семейства.
  • Гостите ще могат да отварят само шофьорския прозорец по време на прожекцията с цел по голяма социална дистанция между отворените прозорци.
  • За въпроси и отговори по време на прожекцията на екрана се прожектира телефон, на който зрителите могат да звъннат и да им бъде оказано съдействие
  • Персоналът на автокиното е облечен с защитно облекло, маска и шлем

За филмите:

21:00ч „ЯТАГАН“ – За да се спаси от уволнение, полицейски инспектор набеждава квартален нехранимайко за международен терорист, но е принуден да влезе в неочаквана комбина с жертвата си и двамата създават стройна схема за източване на пари от некомпетентната държавна администрация.

22:30ч „ЕКШЪН“ – Крис, Дани и Тони са приятели от деца и най-големите фенове на американския екшън актьор Джон Келър, най-известен с филмовата си поредица „Турбо ченгето“. Години по-късно момчетата са вече пораснали, а звездата на Джон Келър е леко позалязла. Дотолкова, че вече снима незначителни филми в България като например римейк на класиката „Винету“ със сай-фай елементи. Трите момчета виждат в това знак на съдбата и решават да сбъднат най-старата си мечта: да снимат екшъни. Затова и изтупват праха от свой сценарий, продължение към полицейските филми на Келър. Остава само да се доберат до него самия, което ги въвлича в безкрайна серия от неочаквани ситуации, пълни с гангстери от три континента и обрати на всяка крачка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари