Автоджамбази режат врати на коли в столични квартали

0
Крадците влизат в дворовете на къщи, прекъсват охранителните камери и буквално срязват вратите на автомобилите
Крадците влизат в дворовете на къщи, прекъсват охранителните камери и буквално срязват вратите на автомобилите Видео: NOVA

Крадците влизат в дворовете на къщи, прекъсват охранителните камери и буквално срязват вратите на автомобилите

За нов вид кражби на коли предупреждават жители на столичните квартали „Бояна” и „Драгалевци”. Крадците влизат в дворовете на къщи, прекъсват охранителните камери и буквално срязват вратите на автомобилите. Последният пострадал от тях е бившият автомобилен състезател Георги Янакиев-младши, син на легендата в българския мотоциклетизъм Георги Янакиев. Преди два дни крадци влизат в двора му, успяват обаче да прекъснат само част от охранителните камери, но останалите запечатват крадците. Неуспешната операция по кражбата на автомобила продължава повече от два часа, предава NOVA.

Крадците влизат в двора на автомобилния състезател със скъп електромобил. По думите на потърпевшия и този автомобил е бил краден и с фалшиви номера. Според него вероятно има пробойна в системата на МВР, защото подобни набези са зачестили.

От полицията заявиха, че по случая е образувано досъдебно производство и се работи по установяване на извършителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари