Автобус се заби в кола на пътя Благоевград - Симитли

1

При инцидента пострада жена

Катастрофа между автобус и лек автомобил затруднява движението на пътя между Благоевград и Симитли. Инцидентът е станал минути преди 17:00 часа, информира БНТ.

Пострадала е жена пътувала в лекия автомобил. Тя е транспортирана за лечение в болницата в Благоевград. По първоначална информация, няма данни за пострадали пътници в автобуса.

Причината за инцидента е рязко спиране на пътното платно от страна на лекия автомобил. Движението в района е затруднено, тъй като лентата в посока Благоевград е затворена.

От Пътна полиция апелират шофьорите да използват обходния маршрут през село Железница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    русенец
    Жената с Пежото се навела да вземе нещо от пода на колата и е ударила странично гумата на автобуса. Напълно възможно е малка кола да избута от пътя автобус.
  • 5
    2
    до 1
    Автобус на Юнион Ивкони. Какво да кажем повече. Преди години сготвиха някаква шофьорка, че „изблъскала“ с Пежо 206 техен автобус от пътя. Тази мафия вече е лапнала цялата държава. Следващия път, като ти се наложи да ползваш обществен транспорт, замисли се в чия далавера ще „инвестираш“.
  • 19
    1
    panzer
    "Причината за инцидента е рязко спиране на пътното платно от страна на лекия автомобил" Някой да светне авторът на това недоразумение, че в закона понятие като "рязко спиране" няма. Виж, имаше нещо друго за неспазване на дистанция, което изглежда не е било спазено от водача на автобуса.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари