Автобус падна върху къща във Врачанско

2
Автобусът е бил пълен с работници
Автобусът е бил пълен с работници

Автобусът е бил пълен с работници

Автобус с работници е излязъл от пътя и е паднал върху къща край врачанските села Фурен и Лесура. Инцидентът е станал сутринта, съобщиха от ОДМВР - Враца, цитирани от Агенция Фокус.

Автобусът се обърнал на една страна върху вратите си. Наложило се е пътниците да счупят прозорци, за да излязат. Сред тях е имало хора с охлузвания и други леки наранявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Георги
    Къде е новината тук,Аз живея в близко село тук отдавна държавата я няма по 10 дена в месеца няма ток, вода и телефони свикнали сме, дори ми е чудно как Сашко е успял да се обади?
  • 6
    1
    Аз
    Пак некомпетентни заглавия!!! Вие т.нар. журналисти не учите ли правоговор на българския език?! Как ще е паднал автобуса?! Обърнал се е!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари