„Ауди“ блъсна на заден ход мъж с тротинетка в Русе

4
При удара водачът на тротинетката е паднал на платното
При удара водачът на тротинетката е паднал на платното Снимка: Dunavmost / Архив

При удара водачът на тротинетката е паднал на платното

На 27 септември около 11:05 часа на улица "Братислава" в град Русе, в района на паркинг до блок, при извършване на маневра на заден ход от лек автомобил „Ауди“ с водач на 61 години е блъснат мъж на 41 години, който е преминавал с индивидуално електрическо превозно средство.

При удара водачът на тротинетката е паднал на платното. 41-годишният мъж е отведен за преглед в болница „Медика“, след което е освободен за домашно лечение с диагноза - охлузвания по лакътна става.

Произшествието е документирано от екип на пътна полиция с причина - неправилно движение на заден ход.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Ddddd
    Малко му е на този урунгел.С такава скорост се е движел,че човечеца в колата се е огледал.Спор няма.Но този с тротинетката е хвърчал! Малко му е.Да беше си счупил кратуната!!!!
  • 10
    3
    Моя милост
    Пази себе си за да те пазят и другите.
  • 11
    2
    Асан
    Кьорав тротинетка не кара 🤣🇻🇳
  • 29
    1
    гост
    При скоростта с която се движат тези тротинетки,и да си движеш главата като перка на вентилатор пак има вероятност да блъснеш някого.Шофьорите когато карат покрай спрели коли и видят че някоя ще дава назад винаги имат едно на ум и обикновенно намаляват.По-добре е да намалиш,отколкото да правиш ламарини.При пешеходците също се наблюдава подобно поведение,освен ако не си гледа телефона,но те вървят бавно.Но тези с тротинетките,абе те направо си "говорят " с всевишния и не признават нищо.Аз също карам тротинетка,но се държа като шофьор .Жалко за човечеца дето е маневрирал,дошло му е като гръм от ясно небе...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари