Атанас Зафиров: "Продължаваме промяната" могат да станат излишни

0
Не съм чул Русия да има намерение да напада България, каза той
Не съм чул Русия да има намерение да напада България, каза той Видео: NOVA

Не съм чул Русия да има намерение да напада България, каза той

Неистовият ламтеж за постове и власт ще доведе до това, след като се разпределят регулаторите, една част от „сглобката“ да стане излишна. Това ще бъдат „Продължаваме промяната“, което означава край на партията. Това каза заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров в „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS.

Толкова безпардонно и демонстративно никога не са влизали хора с политическа кариера в Конституционния съд. Десислава Атанасова изнесе основната работа по промяната в Конституцията. Сега промените са дадени на КС и тя ще дава оценка за работата си. Няма как Атанасова да е безпристрастна. Тези хора отиват в КС, за да изпълняват политически поръчки“, каза депутатът.

По негови думи скандалът с комисията за контрола на спецслужбите, която бе поета от „Възраждане“, е бил измислен. „Управляващите се уплашиха, че загубиха мнозинството там“, посочи той.

Многократно сме сигнализирали за нередности в служебните кабинета. Инициирахме и парламентарна комисия за договора с „Боташ“, внесохме сигнал срещу социалното министерство за злоупотреба със средства и др.“, каза зам.-председателят на БСП.

Зафиров коментира и думите на Стефан Янев за т.нар. „касиери“. „Не знам кои са „касиерите“, но звучи като гангстерска група. Щом има касиери, значи има и финансови потоци“, каза той.

Гостът сподели мнението си за Николай Копринков. „За никой не е тайна, че той беше един от основните кадровици в служебните кабинети. Той беше и топлата връзка на Президентството с т.нар. вътрешна опозиция в БСП“, каза Зафиров.

За Сотир Ушев той посочи, че е известна близостта му с президента. „Дали тази близост е материализирана не знам“, поясни Зафиров.

Не съм чул Русия да има намерение да напада България“, каза гостът. „Във всички доклади на службите се посочва, че няма такава опасност“, поясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари