Атанас Атанасов: В момента в България се провежда остра операция на руските специални служби

4
Активирани са всички категории секретни сътрудници, твърди Атанасов
Активирани са всички категории секретни сътрудници, твърди Атанасов Снимка: Mediapool

Накратко

В момента в България се провежда остра операция на руските специални служби с цел да бъде съборена властта в републиката.

Активирани са всички категории секретни сътрудници (резиденти, агенти за влияние, спящи клетки и т.н.), вербувани на идейно-политическа основа, различни видове зависимости, материална или друга заинтересованост. Отделните клетки на агентурната мрежа на Кремъл са разположени във всички сфери на обществено-политическия и икономическия живот на страната.

Те изповядват различни, а в определени случаи и противоположни идейно-политически, икономически, религиозни и други убеждения, но служат на общата цел, поставена от Центъра - промяна на външно-политическата принадлежност на България, посредством сваляне на властта и опит за инсталиране на зависимо марионетно правителство. Това би обслужило стратегическия интерес на Кремъл за пробив на евро-атлантическата общност, която застана зад Украйна и активно я подпомага.

С оглед ефективно противодействие на тази критична заплаха за националната ни сигурност на първо място трябва да бъдат осветени клетките, връзките и начина на действие на този механизъм. Ясно е, че държавните институции, наследени от Борисовата държава, не са способни да се справят с тази заплаха. Нужна е мобилизация на общността от хора, които искрено изповядват евро-атлантическите ценности на западната демокрация, за публичен отпор.

Атанас Атанасов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Тодор
    Как се събрали в коментарите само българомразци и слугинарашистите Да живее България рускироби
  • 7
    8
    атанас петроф атанасоф е...
    атанас атанасоф трябваше да каже това: американските спец служби сложиха това правителство, иснталираха този премиер, а американският посланик изисква бързо да приемем македония, да приемем еврото почти веднага и да приемем ЛГБТ извращенията за основна християнска ценност! атанасе, защо не каза всичко това?! Защо го премълчаваш?! Докога ЦРУ насащ ще ви води на ръчичка и ще ви взема решенията, кога ще им кажете: ВЪН сащ от България?! Същите американски подлоги/шпиони са ристюфците, мирчефците! атанас петроф атанасоф е автор на тази фалшива новина! Информирайте България навсякъде, че атанас петроф атанасоф разпространява фалшиви новини!
  • 6
    7
    русенец
    Хапчетата трябва да се пият редовно! На тия пак Путин им е виновен."Демократична България" е като маймуна с автомат. Безхаберие и неадекватни реакции. Защо не искат избори? Ами защото след тях няма да ги има на картата. Ще гледат парламента през крив макарон. Това правителство дето толкова го харесват е марионетно правителство управлявано от американското посолство. Колкото по-бързо си отиде, толкова по-добре. На нас ни трябва истинско национално правителство, като това в Унгария,а не ибрикчии на чичо Сам!
  • 2
    6
    аз
    няма такава смешна държава като нашата, българи се дракат заради друга държава. после се чудете що не сме единни и сме зле. бъдете българофили, оставете другите , гледайте тук кво става. киро е американски ибрикчия, това е ясно, другите какви са, ибрикчии на русия примерно, дпс на турция. и до кога така?
  • 8
    5
    Георги
    В Русия съм,в Русия съм....... Аз съм един от многото агенти на Путин. Отидох да си взема заплатата от Путин. Детето ще умре от глад,няма хляб.Казвам на жената купи от магазина. Тя:По добре да умре,друго ще направим!Няма да купуваме хляб от руско жито и изпечен с руски газ! Трябва да сме солидарни с ЕС и САЩ! Няма значение че ще умрем от студ и глад. Колко правилно са го казали:ЕС се застреля в краката с това ембарго.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари