Атанас Атанасов имал списък с хората, които са ходили в клуба на Нотариуса

0
Според председателя на ДСБ временна комисия по случая е нужна
Според председателя на ДСБ временна комисия по случая е нужна Снимка: bTV

Според председателя на ДСБ временна комисия по случая е нужна

Председателят на ДСБ Атанас Атанасов обяви днес пред журналисти в парламента, че има целия списък с хората, които са имали карти и са ходили в клуба на Мартин Божанов - Нотариуса.

"Призовавам Борислав Сарафов (и.ф. главен прокурор) за задълбочено разследване кои са тези лица, които са били в този клуб за магистрати", заяви Атанасов.

Според председателя на ДСБ временната комисия е нужна, за да може, освен всичко друго, след като завърши работата си, да бъде преценено дали няма нужда от законодателни промени, за да няма такива практики.

Припомняме, че след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса стана ясно, че той имал таен частен "СС клуб", в който подбрани съдии и прокурори са влизали със специални пропуски, е притежавал, пише 24 ЧАСА.

Във вторник стана ясно, че Народното събрание със сигурност ще има анкетна комисия, която да провери дейността на убития приживе.

ГЕРБ-СДС ще подкрепи създаването на такава комисия, обяви зам.-шефката на парламентарната група на ГЕРБ Рая Назарян.

Създаването на комисията бе поискано от лидера на депутатите от ДПС Делян Пеевски и от ПП-ДБ. Така зад идеята застават всички парламентарни групи, които подкрепят правителството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Аз
    Oт ДС са му го дали. Да беше питал и кой гръмна Кенеди...
  • 1
    3
    и като какъв
    има този списък?!? Той не е от разследващите органи, а след като те и останалите такива- данс, манс и т.н. са под руско влияние, значи ли, че и гнома е под същото влияние, защото списъка може да го вземе само оттам! :) :) :)
  • 4
    2
    За урондване
    Престижа на съдебната власт вън, отделно от това ревизия на всички съдебни и прокурорсски актове на магистрати с карти. Ревизиа на имотното състояние, паричен поток на физическите лица от НАП
  • 4
    1
    Ххх
    И защо си е мълчал досега ИНТЕРЕСНОООО
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари