Астролог: Пълнолунието в Козирог идва на 9 юли

0
Вижте кой ще го усети най-силно
Вижте кой ще го усети най-силно

Пълнолунието в Козирог идва на 9 юли в 7,08 ч., пише  Ивелина Рускова в ДРУГИТЕ НОВИНИ.

Както знаем, пълнолунието е много специален момент от лунния цикъл, когато Луната в цялост е осветена от лъчите на Слънце.

Ясно е, че пълнолунието е особено силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение през лунния месец.

В момента на пълнолуние често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение. Става ни ясно какво да променим, накъде да тръгнем, от какво да се отървем. Кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Сегашното пълнолуние в Козирог и неговото въздействие са противоречиви, тъй като имат и положителни, и отрицателни планетни взаимоотношения. Много е вероятно да има изненади, не е задължително да бъдат негативни, а напротив – всичко ще се окаже в крайна сметка за наше добро.

Плутон и Марс ще се проявят силно и с удоволствие ще осветят тъмните места на душата – това, което обикновено остава скрито. Пълнолунието ще активизира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Ще успеем да работим конструктивно, отговорно и много сериозно.

Под въздействие на пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните. През тези дни е необходимо да бъдем по-внимателни, защото не са изключени физически или психически натоварвания, травми и инциденти.

Пълнолунието прави хората емоционални, но пълната луна в Козирог има своите особености. При мнозина от нас ще се появи желание да контролираме близките си, да ги командваме, да им налагаме собственото си мнение, да ги ограничаваме, да ги спираме, да им създаваме прегради и препятствия по пътя.

Нека се наблюдаваме, да не би нашите желания да държим всичко под контрол да ни създадат неудобни ситуации. Също така могат да се появят въпроси с разпределението на парите, на властта и положението, което заемаме.

Козирогът е амбициозен и трудолюбив знак, затова нека очакваме повишена активност. Възможно е да искаме да приключим с нещо, което сме започнали преди две седмици – на новолунието. Пълнолунието напомня, че работейки усърдно, ще пожънем заслужените плодове. Тъй като Козирогът е не само трудолюбив, но и упорит, може прекомерната работа да доведе до много резултати, и то стабилни във времето. Най силно ще го усетят зодиакалните знаци Козирог, Рак, Овен и Везни.

Как правилно да използваме енергията на пълнолунието?

Трябва да си поставим цел и да работим в тази посока. Пълната Луна в Козирог дава импулс, тласък, нека го използваме ползотворно!

Това пълнолуние ще ни даде стабилни резултати, ще се чувстваме много сигурни и по-отговорни във всяко едно направление, независимо, че може да ни накара да преминем през по-трудни и трансформиращи моменти. Нека приемем всичко спокойно и да не се съпротивляваме излишно. Всичко се случва, защото това е пътят на нашето израстване!

Ивелина Рускова, астролог
[email protected], 0888 899 057

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари