Луната премина в Телец: Сексът пие много енергия

0
Любовните срещи протичат хармонично и спокойно, но сексът в него отнема от мъжете много енергия
Любовните срещи протичат хармонично и спокойно, но сексът в него отнема от мъжете много енергия

Луната премина в Телец в 8:08 часа.

Дотогава тя беше без курс, а в това време не е препоръчително да се захващате с нови неща. Всъщност през почти целия ден е по-добре да си почивате, ако имате тази възможност, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

В 14:05 часа настъпва и пълнолунието. Тъй като Луната е в секстил с Нептун, днес може да се доверите на интуицията си.

Пазете гърлото от викане и избягвайте силно изстудени напитки, тъй като днес е особено чувствително. Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. 15-ти лунен ден, който ще продължи до 17:44 часа, носи по-тежка енергия. Обуздавайте своите страсти, избягвайте спорове, не започвайте нови проекти“, предупреждава астрологът.

Възможни са само дела, които не изискват технически усилия и са краткотрайни. Ако обаче не сте уверени в методите си и имате известни съмнения, то по-добре нищо не започвайте. Може да почувствате някакво краткотрайно блаженство, но то ще донесе разочарование в бъдещето, особено в любовта. Болестите на този лунен ден не са тежки. В него се дава възможност човек да промени нещо. 16-ти лунен ден, който започва от 17:44 ч., е като цяло благоприятен. Ако имате възможност - повече почивайте, спете, четете книга в леглото, разхождайте се“, съветва Ивелина Пенчева, цитирана от "Флагман".

Мислете през това време не за работата, а за себе си. Болестите започващи в този лунен ден, са признак за духовни проблеми. Любовните срещи протичат хармонично и спокойно, но сексът в него отнема от мъжете много енергия“, добавя астрологът.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари