Асен Василев: Реакцията на президента е ненужна

0
От парламентарната група на “Продължаваме промяната” ще се явят на консултациите при президента в понеделник
От парламентарната група на “Продължаваме промяната” ще се явят на консултациите при президента в понеделник Снимка: БНТ / стоп кадър

От парламентарната група на “Продължаваме промяната” ще се явят на консултациите при президента в понеделник

"Парламентът е за приемане на законодателство, а не за създаване на интриги, така че съм съгласен с президента", заяви Асен Василев от "Продължаваме промяната", предава БНТ.

Повод за коментара му стана призива на държавния глава Народното събрание да създава закони, а не интриги в отговор на обвиненията от страна на ПП към президентството, че се намесва в избора на парламентарни комисии. 

"Призовавам бюджетът да бъде изпратен и ние с удоволствие бихме го разгледали, за да се постигне сигурността на българските фирми и граждани и да имаме стабилна икономика. Относно думите на президента и т.нар. информация “от кухнята” е напълно ненужна", заяви Василев.

От парламентарната група на “Продължаваме промяната” заявиха, че ще се явят на консултациите при президента в понеделник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари