Асен Генов: Потенциално 16 хиляди българи от Приднестровието могат да попаднат в мобилизация

0
Ако досега войната беше по телевизорите на пропагандистите, сега тя влиза в домовете, заяви той
Ако досега войната беше по телевизорите на пропагандистите, сега тя влиза в домовете, заяви той Снимка: bTV

Според него в Русия изобщо няма социология и няма как да се измерят обществените нагласи

На фона на десетките, стотици млади хора, които се опитват да напуснат границите на Русия, общественото мнение ще се промени. Ако досега войната беше по телевизорите на пропагандистите, сега тя влиза в домовете. Има информация, че мобилизацията не е частична“. Това коментира пред bTV Асен Генов.

"Приднестровието, спорна зона в Молдова, попада в мобилизацията и Крим попада, където живеят много българи. Потенциално 16 хиляди българи могат да попаднат в мобилизация", добави той.

Според него в Русия изобщо няма социология и няма как да се измерят обществените нагласи.

„Руснаците използват алтернативни начини за достъп до социални мрежи. Ако човек ползва Телеграм, може да достигне до качествена информация. Частичната мобилизация беше трагична картина“, обясни Генов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    12345
    Ами, несериозно е да гледаш завършен наркоман как политикантства по телевизията. Сдухан наркоман.Та в този дух е добре да му се напомня, че има хора, които го знаят какво представлява, за да не се припомисля и той.
  • 0
    2
    Който и да е
    Единствената връзка на коментара под мен с изказването от статията е, че трябва да се троли всичко що говори срещу святата и метафизична война на великото и славно джудже скрито в някой бункер с 5-6 метрови маси за хранене. Елеонора Валентиновна хареса коментарът под мен и си го премести от другата страна, а моят коментар счете за вражески и впрегна цялото си войнство да цъка минуси.
  • 5
    1
    12345
    зависимия си пуснал буен рунтав перчем. няма да забравя как на едно парти скочи на едно пишлеме да го бие, защото го хвана в кадър без да иска докато пушеше огромен качак с трева.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари