Арт работилница "Пикасо" вече и за деца от 7 до 11 години

0

На 05.08.2016  /петък/  Арт работилница „Пикасо” към Център за детско здраве Ниш, отваря врати за обучение и на деца от 7 г. до 11 г. по изобразително и приложно изкуство.

Арт работилницаПикасо” вече се доказа като място за развитие на творческия потенциал на малките художници от 3 г. до 7 г. и ще разгърне дейността си с разкриване на талантите и на деца в ранна училищна възраст. Нашата цел е всеки един скрит творец да получи място и насоки, в които вдъхновено и с усмивка да развива себе си и уменията си посредством изкуството. 

Чрез различни дейности ще работим креативно, ще творим от разнообразни материали и заедно с децата ще извървим пътя от потенциално умение до съвършенство. Всеки един от участниците в групите ще получи индивидуално внимание, съобразено с неговото развитие, интереси и способности.

А както знаете, изобразителното и приложните изкуства са едни от най-подходящите начини да разкрием скритото в детската душа, да му обърнем внимание и да докоснем струните, които карат сърцето да тупти във възторг и да се стреми към успехи.

Всяко дете е добре дошло да се присъедини към нас!

Нека заедно дадем старт на разгръщане на потенциала и достигане до висотите на таланта

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари