Арнолд Шварценегер към руснаците: Не ви казват истината за войната в Украйна!

3
Путин, спри войната, призовава актьорът
Путин, спри войната, призовава актьорът

Путин, спри войната!

Арнолд Шварценегер публикува видео съобщение в Twitter, в което призовава руснаците да се противопоставят на провоенния наратив, налаган от руското правителство, съобщи ВВС, предава Дарик.

В клип, който продължава повече от девет минути, актьорът говори за любовта си към Русия и си спомня пътуванията си до страната по време на кариерата си на културист. Филмовата звезда и бивш губернатор на Калифорния казва на руснаците, че информацията, която достига до тях "не казва истината за последствията от тази война" и ги информира, че "бомби валят върху невинни цивилни".

Видеото е гледано милион пъти.

Изброявайки множество руски атаки срещу украински градове, Шварценегер казва на руснаците, че в резултат на хуманитарната криза и нашествието на Владимир Путин, страната им в момента е в пълна международна изолация. Той добавя и, че "хиляди руски войници са били убити", заклещени между украинските сили, "борещи се за родината си, и руското ръководство, борещо се за завоевание".

Звездата от "Терминатор" завършва с похвали за хилядите руски протестиращи, задържани от полицията през последните седмици, като им казва, че „светът е видял тяхната храброст“, добавяйки „Вие сте моите герои!“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Да укосим зелената ливада
    Да укосим зелената ливада е международна кино продукция по сценарий на Джо Байдън и режисьор Владимир Путин. Продукцията ще се появи на големия екран през есента на 2024г., с участието на: Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Жан-Клод Ван Дам, Джет Ли, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Лиам Хемсуърт, Мики Рурк, Джон Траволта, Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон и др. непобедими отмастители в галактиката.
  • 4
    1
    русенец
    Старче, нека твоите да престанат да правят майдани, арабски и други пролети и няма да има нужда някой да им оправя бакиите с кръв. Защо не се опиташ като истински австриец да бъдеш неутрален?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари