Арман Бабикян: Политиците могат да си направят коалиция "Газпром"

0
Добре е, че ГЕРБ запазиха мълчание, защото в момента се говори на езика на омразата, заяви Нидал Алгафари
Добре е, че ГЕРБ запазиха мълчание, защото в момента се говори на езика на омразата, заяви Нидал Алгафари Видео: NOVA

"Там могат да влязат ГЕРБ, ДПС, Стефан Янев", коментира Бабикян

"ГЕРБ запазиха мълчание и това е хубаво, защото в момента се говори на езика на омразата. Трябва да се види кой с какво може да помогне на хората и на държавата. Да се ходи пак на избори няма да помогне на никого."

Това мнение изрази в ефира на NOVA Нидал Алгафари.

Той смята, че партиите трябва да намерят общи теми, които да ги обединят и да работят заедно. "Ако се коалират на принципа на обичта, нищо няма да стане и хората съвсем няма да гласуват", посочи той.

"Чух, че ДПС са готови за диалог, но не чух дали са склонни да работят в коалиция с ГЕРБ", коментира от своя страна Арман Бабикян. И добави: "А този отговор е много ключов. Ние всички знаем, че те управляваха с ГЕРБ, макар че години наред твърдяха, че са опозиция на ГЕРБ. Сега е редно да кажат дали искат да влязат в коалиция с Бойко Борисов, да си кажат открито".

"В политиката любов няма. Там има единствено интереси и то интересите на стотиците хиляди хора, които са гласували за един или друг. Хората очакват да се направи нещо добро за тяхното бъдеще", посочи Алгафари. Според него партийните лидери просто трябва да се разберат кой зад какви политики застава.

"А защо не се направи коалиция "Газпром"? Там могат да влязат ГЕРБ, ДПС, Стефан Янев, който докрай изясняваше това в Украйна война ли е или е операция. И като се объркат още няколко души от "Възраждане", коалицията ще стане", коментира Бабикян.

Според Алгафари партийните лидери трябва да преглътнат егото си и да седнат на масата за преговори.

На въпрос дали пък не се чака нов спасител на България, Арман Бабикян кратко отвърна: "Не, то аман от спасители".

"Разговорът на лидерско ниво трябваше да се случи още преди изборите. Нещата трябва да се изгладят преди изборите", коментира Бабикян.

"Иначе сега какво чакаме!? Ако сега ще има преговори между Янев и Борисов за кабинет, е ясно, че президентът се разбира с Борисов за кабинет. По темата Украйна само Янев и Радев са неадекватни", посочи Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари