Арман Бабикян: Искаме Плана за възстановяване и развитие на България да се подаде в срок

0
Това не е планът на Борисов и ГЕРБ, това е планът за България
Това не е планът на Борисов и ГЕРБ, това е планът за България Снимка: БНТ

Това не е планът на Борисов и ГЕРБ, това е планът за България

"Имаше общо гласуване по простата причина, че всички извън ГЕРБ искаха едно и също нещо, то не бе плод на договорки. Резултатът беше този, който видяхте."

Това каза Арман Бабикян от "Изправи се! Мутри вън!" в студиото на "Денят започва" по повод гласуването за избор на нов председател на Народното събрание.

Той призова Бойко Борисов и Томислав Дончев да внесат в НС Плана за възстановяване и развитие, тъй като той вече е изготвен. Това не е планът на Борисов и ГЕРБ, това е планът за България. Експертите по министерства са си свършили работата, коментира депутатът.

Според Бабикян трябва да има промени в Изборния кодекс, така че максимален брой хора да могат да упражнят правото си на глас. Очевидно има съмнение в прозрачността на изборите от много кампании насам, допълни депутатът от "Изправи се! Мутри вън!".

Има амбиция това да се случи в началото на мандата на това НС, за да няма усещане, че се правят промени в изгода на някого. Арман Бабикян каза, че няма как да има изгода за 5 от 6 партии в Народното събрание. Даде пример с видеонаблюдението, което по думите му е от полза на прозрачността на изборния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари