Арестуваният за трафик на мигранти полицай е на 23 години

0
Полицаят обяснил, че превозвал мигрантите за пари, защото имал кредити
Полицаят обяснил, че превозвал мигрантите за пари, защото имал кредити Снимка: bTV

Полицаят обяснил, че превозвал мигрантите за пари, защото имал кредити

Задържаният полицай, който е превозвал мигранти, е от специализираните полицейски сили в СДВР.

По информация на bTV той е в системата от две години. В продължение на месеци е бил в неплатен отпуск.

Полицаят, който е на 23 години, е обяснил, че превозвал мигрантите за пари, тъй като имал кредити. При задържането си не е оказал съпротива.

В неговия бус са намерени 31 нелегални мигранти, които не са имали документи за самоличност. Пред униформените те са казали, че са афганистански граждани.

Полицаят е задържан за 24 часа, образувано е досъдебно производство. От столичната полиция са започнали дисциплинарна проверка и ще окажат пълно съдействие на органите на разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Тъй, тъй!
    И казвате, че оня другия граничен полицай, Петър Бъчваров, двамата турци го свитнаха заради кражба на животни, а не заради неуредени финансови взаимоотношения покрай трафика на мигранти? А? https://www.dunavmost.com/novini/balgarskiyat-politsai-petar-bachvarov-nai-veroyatno-e-ubit-zaradi-krazhba-na-zhivotni
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари