Арестуваният педофил: Исках от момичето бонбонки!

0
48-годишният Андон демонстрира арогантност минути преди да влезе в съдебната зала, за да поиска свобода
48-годишният Андон демонстрира арогантност минути преди да влезе в съдебната зала, за да поиска свобода Снимка: Дарик

Арестуваният за педофилия 48-годишен Андон Христов демонстрира арогантност пред медиите.

Минути преди да влезе в съдебната зала, за да поиска свобода, той се сблъска с журналистите. На въпрос защо е преследвал 15-годишната ученичка и какво е искал от нея, той отговори цинично: "Исках бонбонки!".  След това отсвири медиите, с обяснението, че не ги интересува какво е правил. "Не съм я заплашвал, абсолютно не съм! Не ви интересува!", отсече шуменецът преди да влезе в съдебната зала, информира Монитор. 

Бившият военен Андон Христов е обвиняем за това, че е осъществил контакт с непълолетно момиче чрез социална мрежа, с цел съвкупление и блудствени действия, както и създаване на порнографски материали, който предвижда затвор от 1 до 6 години. Той преследвал ученичка от Бургас повече от година и упорито опитвал да прави секс с нея. Възрастният мъж бе арестуван при спецакция на антимафиотите миналата седмица в родния си град Шумен

Тогава съдът го остави постоянно зад решетките, но обвиненият обжалва мярката. Вчера магистратите потвърдиха, че Христов остава зад решетките до старта на процеса срещу него. Делото отново бе гледано при закрити врати. 

"Той иска подписка, защото няма възможност да плати парична гаранция. Съображението му е, че не е осъждан, няма образувани досъдебни производства срещу него, има чисто съдебно минало. Не живее на постоянния си адрес, но от 3 години е на адрес, който всички знаят - на квартира в Шумен. Няма семейство, има конфликти с брат си и майка си, поради което не живее с тях", коментира адвокат Ели Димова, която е назначена за негов служебен защитник.

Според доказателствата събрани по делото, обвиненият в педофилия мъж се запознал с ученичката по интернет, когато тя била на 14 години. Това станало в началото на януари 2017 година, когато момичето било в осми клас. Двамата комуникирали основно чрез програмата "месинджър". Шуменецът пращал любовни послания на 15-годишното момиче, твърдял че е влюбен в нея и я умолявал да правят секс. За да спечели сърцето й и да я склони да си легнат, той дори пристигнал два пъти в Бургас. Момичето обаче отказало и двата пъти. Въпреки това, 48-годишният Андон не се отказал и продължил да я атакува системно, упорито и нахално. Според разследващи има доказателства и за форма на изнудване с еротични снимки, които момичето му изпратило. 

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари