Арестуваха над 30 български граждани в Гърция

0
"Възраждане" искат МВнР да реагира незабавно
"Възраждане" искат МВнР да реагира незабавно

"Възраждане" искат МВнР да реагира незабавно

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов съобщи за задържани над 30 български граждани в Гърция по време на възпоменателните прояви по повод кончината на Гоце Делчев и поиска незабавна реакция на българската държава и Външно министерство:

Възраждане“ настоява за максимално бърза реакция, още днес, от страна на министъра на външните работи. В противен случай ние ще се подготвим и ще организираме съответните наши, според предвиденото в закона и нашите възможности, ответни действия“, предаде БНР.

Пловдивският панаир е изправен пред неминуема и съвсем скорошна гибел, след като пречките пред препродажбата му са премахнати. Това заяви в декларация от парламентарната трибуна депутатът от ПП-ДБ Манол Пейков. Той се обърна към депутатите от ГЕРБ и лично към лидера на партията Бойко Борисов да съдействат за връщането на акциите, дарени безвъзмездно на Община Варна, да се върнат на държавата.

„Интересните на народа са от ясни по-ясни. Вие сте тези, които държите лоста за спасяването на най-голямото и най-старо търговско изложение на Балканите, една от емблемите на Пловдив и България. Кметът на Варна е ваш, множеството в общински съвет - Варна – също. Подскаже им какво трябва да сторят. Ще ви го припомняме всеки ден от оставащата седмица преди надеждите ни да са се превърнали в пепел, а Панаира - в разкаляна строителна площадка. Иначе не само Пловдив, но и България няма да ви прости“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари