Арестуваха 18-годишен русенец, претарашил кола

0
Младежът откраднал мобилен телефон "Iphone 8", слънчеви очила и външна батерия с безжично зареждане
Младежът откраднал мобилен телефон "Iphone 8", слънчеви очила и външна батерия с безжично зареждане Снимка: iStock

Установен е извършител на кражба от автомобил в Русе

На 19 април т.г. във Второ РУ е било подадено заявление от водач на автомобил „Хонда“, че от незаключената му кола му е била извършена кражба, докато е била паркирана в двора на неограден имот в местността „Батмиш“. Според заявеното липсвали мобилен телефон "Iphone 8", слънчеви очила и външна батерия с безжично зареждане, всичко на обща стойност около 1100 лв. По случая е започната проверка от служители на Второ РУ, като е образувано преписка с оглед престъпление по НК. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия като автор на деянието криминалистите са установили 18-годишен русенец.

Кражба от гараж разследват служители на Първо РУ. 

Вчера в полицията е сигнализирал стопанин на гараж, намиращ се в кооперация в централната част на гр. Русе, че е установил проникване и кражба от гаража си. Според потърпевшия, след взлом на дървената врата на помещението, са му били отнети лаптоп, безжична мишка, кабел за автодиагностика. От служители на ОДМВР – Русе е извършен оглед на място и по случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари