Арестант излиза от затвора, заради креватни дървеници

1
Мъжът се оплакал, че бил ухапан от досадните насекоми
Мъжът се оплакал, че бил ухапан от досадните насекоми

Обвиняем за превоз на имигранти ще излезе от затвора заради дървеници.

Ситуацията е от бургаския затвор, а решението - на Районния съд в морския град. Ангел А. е с изменена мярка от „задържане под стража” в „домашен арест”, тъй като в спалните помещения на затвора в Бургас има дървеници

Затворници се оплаквали, че били нахапани от тези насекоми, което наложило да бъде извикан екип от Спешна медицинска помощ, за да постави съответните медикаменти на затворниците. Задържаният Ангел А. бил с установен обрив и петна по кожата на ръцете, краката, врата и лицето. Очите на Ангел били с инфекция и лек оток на клепачите, съобщава БГНЕС. 

От съда обясниха, че вещото лице, изготвило съдебномедицинска експертиза и приета от Бургаския районен съд, е посочило, че става дума за ухапвания от креватна дървеница.

На Ангел А. е поставена диагноза „алергичен дерматит и алергичен конюнктивит, вследствие на ухапвания от дървеници“. Посочено е, че е необходимо специализирано лечение в рамките на няколко дни, като се препоръчва лицето да бъде изведено от тази среда. Именно заради това Районният съд в Бургас реши да промени мярката му за неотклонение. 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари