Арест за Марешки

1
Марешки се е сбил с общинския съветник Костадин Костадинов
Марешки се е сбил с общинския съветник Костадин Костадинов Видео: varna.utre.bg

Аптечният бос Веселин Марешки е задържан във Второ районно във Варна. Марешки се е сбил с общинския съветник Костадин Костадинов. Последният е бил бушониран от аптекаря и вече е отишъл да си вади медицинско, докато Марешки е в ареста.
От миналия петък насам Веселин Марешки се меси в имотен спор между бивши съпрузи, които се карат, кой да взема наема от пицария на ул. "Студентска", която отдават под наем. Марешки пък е строил кооперацията.

Аптечният бос се намеси, вземайки страната на жената в спора, поради факта, че били приятели. По време на уличния скандал, който се заформил се наложило няколко пъти да бъде викана полиция, а униформените написаха предупредителен протокол на Марешки. Сагата продължи и вчера, когато до късно през нощта наемателят, бившите съпрузи и Марешки се караха.

От вчера на скандалите на ул. "Студентска" започнал да присъства и общинският съветник Костадин Костадинов, който се оказал познат на една от страните в спора. Днес обаче се е стигнало до физическа саморазправа между него и Марешки, пише varna.utre.bg.

Източник: varna.utre.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари