"Арена Русе" се сдобива с кръстник

0
Пламен Стоилов, ще разкрият кой е кръстникът ...
Пламен Стоилов, ще разкрият кой е кръстникът ...

Само седмица преди официалното откриване на „Арена Русе“ ще бъде обявено новото име и лого на залата на специално събитие.

На 16 юли, четвъртък, от 16:00 часа, пред сградата на „Арена Русе“, мениджърският екип - Борислав Велков и Иван Драндийски, инвеститорът Пламен Бобоков, както и кметът на Русе – Пламен Стоилов, ще разкрият кой е кръстникът и генерален спонсор на стратегическия проект, който трябва да бъде официално открит на 23 юли с концерт на Лили Иванова.

Строежът започна преди повече от 30 г. и след няколко "замразявания" е на път да се превърне в зала, чиито екип обещава да е най-модерното подобно съоръжение в България. Календарът му е вече наситен, като се преговаря за спортни събития от висок ранг, а с пълна пара се продават и билети за проекта „Джаз Фолк Класик“ на Йълдъз Ибрахимова и Иво Папазов – Ибряма на 18 септември, най-новия спектакъл на Майкъл Флетли - "Lord of the Dance: Dangerous Games" на 4 октомври, проекта "PIAF! Le Spectale" в изпълнение на френската певица Ан Карер на 24 ноември, концерта на 12-те най-талантливи ученици от Фондацията на Лучано Павароти „Белканто“ на 27 ноември, националния балет на Грузия „Сухишвили“ на 4 декември, култовия "Оркестър за сватби и погребения" на Горан Брегович на 20 декември и др.

Източник: Топ Преса
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари