Районът около Арена Русе е превърнат в сметище

1

Около страничния вход на залата е заринато с боклуци

Районът на и около спирката се поддържа почистен. Явно Общината си гледа добре работата! А тук вероятно за хигиената носят отговорност от зала Арена. Това написа русенка във Фейсбук групата „Сигнали към Община Русе“.

Мястото на импровизираното сметище е близо до Арена Русе. Русенката е възмутена от факта, че тази ситуация е от доста време и няма някаква реакция от страна на отговарящите за почистването на района.

Ето и текста на цялата публикация:

Това са снимки към страничния вход на зала "Арена"-Русе / спирката срещу Mr. Bricolage /.

Жалко, че е така от мноооооого отдавна!!!

Не знам кой се грижи за хигиената зала Арена или Общината, но ето резултатът е мизерия!

Районът на и около спирката се поддържа почистен. Явно Общината си гледа добре работата!

А тук вероятно за хигиената носят отговорност от зала Арена.

Освен това 2 от парапетите не са стабилни, клатят се защото има липсващи болтове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    dedo
    По важния въпрос е 'А кой цапа?' И то цапа повсеместно, упорито и ежеминутно! А сега си представете, че у вас всички цапат, а само вие чистите? Вчера карах колело до Щръклево - от двете страни на пътя е кочина! Единствения изход е да се спре тотално с чистенето, за да може Ганю да се удави в собствената си кочина!
  • 6
    4
    Това е
    Две са основните причини за това положение: ниска култура и масово опростачване на немалка част от населението в града и безхаберие на институциите, които отговарят за хигиената в населеното място.
  • 5
    3
    Буден гражданин
    Абсолютно безсмислена постройка, но в близост сега се строи поредната, щяло вериги да се настаняват вътре ... ?! Виждаме с мола до болницата какво се случи, пустеещ, другият мол и там само 1 етаж работи пълноценно. Културата на хората става все по-зле и съвсем скоро боклучарниците ще превземат този град. За пространството зад постройките зад хотел "Дунав" да не говорим, там в просто ужасно и невъзможно да минеш по тесния смърдящ "тротоар" в центъра на града.
  • 6
    2
    Пфф
    Този цирей бе изумително недуразумение. Кому бе нужно да правиш такъв строеж в центъра на града без икономическа обусловка за поне 50 години напред? Добре, изцопаха го гербаджиите. Ама то иска поддръжка, обгрижване. Покрай него, съсипахте най-бързият колодрум в континента Европа. Да, колодрума ни бе проектиран като виражи да е най скоростният и така беше. Та към залата - идея си нямате какви пари се харчат ежедневно за да не се превърне в гюрлюк. От както я има, дали има 12 събития в нея? На 50 000 град, кому бе нужно?
  • 5
    1
    янкомикура
    На изборите се сетете за "видимите резултати"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари