Апокалипсис сега

1
Вероятно и български турци ще се върнат у нас, където имат близки
Вероятно и български турци ще се върнат у нас, където имат близки Снимка: БТА / АР

Вероятно и български турци ще се върнат у нас, където имат близки

Като че ли след ада на земетресението в Турция и Сирия забравихме за емигрантите. И какво ще правим сега. Турция несъмнено няма да има средства за поддържане на 3 - 4 млн. емигранти на тяхна територия. Вълната от емигранти от Сирия ще се увеличи - защото тези, които не са загубили нещо през войната сега го губят, пише Христо Стоянов в Свободно слово.

Самите турци ще тръгнат - вероятно и български турци ще се върнат у нас, където имат близки, някакъв останал имот преди да заминат по време на Голямата екскурзия. Земята добре се изтръска, но ние какво ще правим. И дали ще можем да спрем натиска. Досега Ердоган възпираше вълната, като, разбира се, изнудваше Евросъюза. Но Евросъюзът в момента воюва в Украйна и е изтощен. Защото войната с Русия, предимно икономическа, изтощава всички. Плюс "инвестиция" във въоръжение без изгледи за скорошен изход от войната. А емигрантската вълна е икономическа - хората бягат от безизходица, от невъзможност за съществувание. Да не забравяме и емигрантската вълна от Украйна, която трябва да бъде поета по някакъв начин. Такова стълпотворение човечеството не помни. И всичко това е съсредоточено в Европа. Това значи обезценяването на труда, инфлация, задъхване и невъзможност за прехрана.

(Световната житница Украйна едва ли ще може да произвежда зърно под бомбите) Енергийните източници... Разбира се, за това би трябвало да има хора, които да го предвидят. Но дали ще се намерят такива, които да го предотвратят...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Stenli
    Трагедия е да,но стига с тези турци,сирийци,индийци,виновни са Башар,и Доган,в тези държави цари корупция и мизерия,измами,Льжи,а народа е пьрвобитен и необразован,ние сме в цветущо положение,че и за тях да се грижим!
  • 3
    2
    Русенец
    Стига злобя ганя!! И аз не харесвам турчалята но това е трагедия! Катп ти е виновен доган има драгунов, макаров, като няма кинти бой с тояга и си готов! Тези хора с какво са ти виновни и за политика да дрънкаш?!???
  • 5
    1
    123
    Дано земетресението обърка плановете на депесарския отпадък, който дебне нови висоти в електората. Дано се сринат и ги изринем от парламента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари