Апартаменти в блок без ток се оказаха с високи сметки за електроенергия

1
Става въпрос за опожарения и наводнен блок в Благоевград
Става въпрос за опожарения и наводнен блок в Благоевград Видео: NOVA

С проблем след проблема се сблъскват жителите на блок в благоевградския квартал „Струмско”.

Пожарът там в началото на декември, когато бяха спасени две едномесечни близначета, продължава да носи своите последици. Сега блокът се оказва наводнен, защото няма водосточна тръба – тя е била унищожена по време на огнената стихия.

Жителите на блока разказват, че фирма ще възстанови водосточната тръба, но това нямало как да стане преди ЧЕЗ да възобнови електрозахранването в сградата.

За още един абсурд сигнализираха собствениците на апартаменти в опожарения, а след това наводнен блок. Въпреки, че не обитават жилищата си в момента, те получават сметки на ток, равни на миналогодишните от същия период, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Габи
    Не вярвам на дружествата доставчици на ток. Крайно време е да се намери начин да бъде спряна кражбата на ток.Цели махали ползват услугата безплатно, а други им плащат злоупотребите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари