Ваня Григорова: Няма да подкрепя г-н Бонев поради няколко причини

2
Ваня Григорова с коментар във Фейсбук относно избора на председател на СОС
Ваня Григорова с коментар във Фейсбук относно избора на председател на СОС Снимка: Facebook / Ваня Григорова

Ваня Григорова с коментар във Фейсбук относно избора на председател на СОС

Ето какво пише бившият кандидат за кмет на София:

Вече стана известно, че общинските съветници на БСП-София няма да подкрепят предложението, направено от ПП-ДБ-СС, г-н Бонев да стане председател на СОС. Тъй като аз съм част от групата, но не съм член на БСП-София - аз също няма да подкрепя г-н Бонев поради няколко причини:

- това са партийните организации, които водеха масирана очерняща кампания срещу мен и продължават. Този ПР, а не политически, подход не позволи избирателите да направят своя избор въз основа на визията ни за развитието на града. Те са източник и на машинациите, и на грубата интервенция, вкл. в деня за размисъл и изборния ден, осъществявана през анонимни сайтове и непрозрачно финансиране.

- в събота в една от националните телевизии г-н Бонев излъга, че е водил разговори за стиковане на приоритети с БСП-София и имало съгласие по основни точки. Групата не е събирана по тази тема и среща не се е състояла.

- с г-н Бонев и с неговата коалиция имаме драстични различия по отношение на визиите за обществените услуги, градския транспорт и пр.

Благодаря на партия ГЕРБ, че на брифинга преди един час ясно заявиха, че г-н Терзиев беше избран с тяхната подкрепа. Впрочем те получиха благодарности и от ПП-ДБ.

Благодаря все пак на досегашните избиратели на ГЕРБ, които са гласували за мен въпреки партийната повеля.

Имаме ясни приоритети, ако някой от избраните общински съветници ги подкрепя, ще работим по тях заедно. В безпринципни сглобки, в лицемерно поведение и източване на публични средства към частни джобове не участвам.

Ваня Григорова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    до 4
    По тези географски ширини никой не може да е сигурен в това. Колко имаше по правопис в "Лиляна Димитрова"?
  • -2
    4
    до 3
    ти пък откъде си сигурен че не си пра пра правнук на някой мюмюн? :)
  • -1
    3
    до 2
    Сериозно ли, Мюмюне?
  • 1
    2
    112
    И наистина Григорова е ЦИГАНКА !
  • -1
    1
    Ромлянин
    Давай, Вилджан! Ние сичкото нехобразовани и храдливи ромляни сме зат тебе да махнеш оная крадлива биволица Сланинова от бекапету! Мешерето ше плашта масрафа за софрата! Чатра-патра-жик-так!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари