Антоанета Цонева: Активът на ГЕРБ съчини фантастичен разказ, размятайки бездарен компромат

0
Само във фантазиите на Борисов и неговия “мозъчен тръст” е възможно да има вселена, в която някой дарява на опозиционна партия 100 лв. и срещу това получава от управляващите поръчка за 36 милиона
Само във фантазиите на Борисов и неговия “мозъчен тръст” е възможно да има вселена, в която някой дарява на опозиционна партия 100 лв. и срещу това получава от управляващите поръчка за 36 милиона Снимка: Actualno.com

Само във фантазиите на Борисов и неговия “мозъчен тръст” е възможно да има вселена, в която някой дарява на опозиционна партия 100 лв. и срещу това получава от управляващите поръчка за 36 милиона.

Това става за герила кампания – дарете 100 лв. и влизате в диамантения ни списък, така всичко, за което мечтаете с не по-малко от шест нули ще бъде по сметките ви, когато дойдем на власт.

Шегувам се, разбира се – за да илюстрирам крайната абсурдност на ситуацията, в която изпадна премиерът в оставка, размятайки бездарен компромат.

На две “извънредни” пресконференции активът на ГЕРБ съчини такъв фантастичен разказ, който превъртя лобистките практики в глобален мащаб.

За непроследилите внимателно – никой не е дарил 100 лв. или друга сума, за да получи обществена поръчка. Просто ГЕРБ толкова могат.

Антоанета Цонева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Рангеле, каква е тая музика, сватба ли минава?
- Грозданке, давай, че от 2 минути светофара свети зелено!

Харесай Дунавмост във Фейсбук