Георги Георгиев: Гледам дарителите на ГЕРБ. Не е скандално, срамно е!

1
Видно, че Бойко Борисов например НЕ Е дарил нито лев на собствената си партия
Видно, че Бойко Борисов например НЕ Е дарил нито лев на собствената си партия Снимка: ГЕРБ

Видно, че Бойко Борисов например НЕ Е дарил нито лев на собствената си партия

Гледам дарителите на ГЕРБ. Не е скандално, срамно е!

Срамно е, че тази организирана престъпна група е "усвоила" няколкостотин милиона само от партийна субсидия и още няколкодесетки милиарда от бюджет, общини и европейските фондове, а почти няма дарители и собствени приходи! На това му се вика паразит. Пример, че тези са свикнали само да взимат, а не да дават. Видно, че Бойко Борисов например НЕ Е дарил нито лев на собствената си партия.

Все пак има малко информация на официалният сайт на ГЕРБ. За 2011г. списъка е без имена и данни за дарителите - прилагам снимка. Пълна прозрачност, както се казва.

За 2019 година има публикувана една декларация за дарение от 8000 лева от Кирил Панайотов - гр. Русе. Мога обосновано да предположа, че това е същият Кирил Панайотов, шеф на една частна русенска клиника, който стана известен, като редовен рекордьор по заплата сред болничните шефове - над 122 000 лева заплата на месец или около един милион и половина годишна заплата и то в най-тежките ковид години, когато здравната система изнемогваше, а на медиците на първа линия даваха по хиляда лева. Клиниката, която е ръководил Панайотов има договор със Здравната каса. Фактически е дарил около една своя надница. Интересно е и че ГЕРБ са публикували декларацията на Панайотов с всичките му лични данни - ЕГН, номер на лична карта и дата на издаване, адрес и т.н. Заличил съм ги.

За 2021 година също са публикували данни за няколко дарители. Има интересни имена, влезте в сайта и ги разгледайте. Някои са известни с получените по времето на ГЕРБ милиони от обществени поръчки. И са дарили някой лев. Дето се вика - захлебили са. Прави впечатление Генади Велков - областен председател на СДС, който е дарил рекордните 9500 лв. на... ГЕРБ! Много алтруистично! В момента кмет на Видин е Цветан Ценков - бивш депутат от НДСВ издигнат от СДС, а шефа на СДС е най-големият дарител на ГЕРБ. Знам как звучи, ама не е смешно.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Тутанкардамон
    А? Мумията жив ли е? Или Дебелият Мюсли го поддържа на системи?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари