Анна Заркова: Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война

1
Той знаеше много за архитектурата на сегашната власт, каза криминалният журналист
Той знаеше много за архитектурата на сегашната власт, каза криминалният журналист Видео: NOVA

Той знаеше много за архитектурата на сегашната власт, каза криминалният журналист

Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война. Предвид силното активиране на полицията като част от политиката, за мен това не е нещо неочаквано. Това заяви криминалният журналист Анна Заркова.

По думите ѝ Петров е имал две основни характеристики, които са го превърнали в постоянна мишена. "Едната беше, че е ченге под прикритие, другата е, че имаше слабост да се изявява като политически архитект. Той знаеше много за времената, в които ченгета от ДС излизаха от дебрите на тайните служби и сядаха на първите редове в политиката. Знаеше много за архитектурата на сегашната власт. В последните си интервюта намекваше, че в ресторанта, стопанисван от него, са добре дошли хора, които в момента формираха правителство", посочи тя. И припомни, че при предишното покушение срещу него е имало информация, че иска да бъде шеф на ГДБОП.

Според нея връзката с братя Галеви е част от неговата битност на бивше ченге. "Може би останалият жив от тях е таен сътрудник на служби, които дори не са български", обясни Заркова в ефира на NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари