Калин Стоянов: Не можем да говорим за гангстерска война

0
Това показва анализът на МВР с информацията и цифрите, които разполагаме, каза министърът на вътрешните работи
Това показва анализът на МВР с информацията и цифрите, които разполагаме, каза министърът на вътрешните работи Снимка: Кадър Фейсбук

Това показва анализът на МВР с информацията и цифрите, които разполагаме, каза министърът на вътрешните работи

Не можем да говорим за гангстерска война, за усложнена криминогенна обстановка, това показва анализът на МВР с информацията и цифрите, които разполагаме. Това каза министърът на вътрешните работи Калин Стоянов по повод убийството на Алексей Петров, след съвещание в Министерския съвет, свикано от министър-председателя Николай Денков, с представители на МВР и на службите за сигурност, във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления в страната.

По думите на Стоянов мотивите за убийството могат да бъдат много и различни, като се изследва голям обем от информация, информира БТА.

Стоянов посочи, че последният месец МВР е работило по четири много тежки престъпления - убийства, като по две от тях, в София, има задържани, по третото - в Цалапица се работи по установяването на местонахождението на извършителя.

Премиерът акад. Николай Денков заяви, че Алексей Петров няма нищо общо със сформирането на правителството, с управленската и законодателната програма. Той добави, че името му не е било споменавано по време на разговорите с ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари