Анна Заркова: Ще патим много от тая хунта "сглобкаджии"!

1
Операцията на Фенономеналния им водач под кодовото име "Бау-бау" съвсем не е безопасна, отбелязва журналистката
Операцията на Фенономеналния им водач под кодовото име "Бау-бау" съвсем не е безопасна, отбелязва журналистката Снимка: Анна Заркова / Facebook

Операцията на Фенономеналния им водач под кодовото име "Бау-бау" съвсем не е безопасна, отбелязва журналистката

Ашколсун, машала. Става все по-ясно защо разжалваният олигарх Васил Божков нарича "хунта" тая феноменална група, която ни управлява. Защото познава отблизо нейните тартори - седял им е на масата и е кусал чер хайвер заедно с тях, но не им е доплатил и сега им сърба попарата.

Да, тия типове не са просто "сглобкаджии", както ги наричаме усмихнато, нито са обикновени шарлатани. И операцията на Фенономеналния им водач под кодовото име "Бау-бау" съвсем не е безопасна. В нея засега е включена само лайнарката, с извинение, която залива с кафява воня всеки, който застане на пътя към пълното (а не само задкулисното) завладяване на държавата. Но почакайте само да включат в операцията "Бау" и тайните служби (всеки ден се канят да ги присвоят, както присвоиха Конституцията, и да ги дадат на своя генерал-гном да ги коландрисва). Стойте мирно и ще ги видите след това да колят болната ни демокрация, както и вехт еничар не би я клал. А демокрацията не е празна дума (каквато стана думата "евроатлантизъм" след като я налапаха) - тя е правото на достоен живот и свобода за всеки от нас.

Преувеличавам ли? Ако мислите така - вижте ги как са стъпили на това, което някога беше Христо Иванов с неговата партия; вижте ги как разиграват остатъците от БСП като бити карти; как Феноменът им ругае като пиян каруцар, хвърля залци на ДПС-арите, сякаш са гладни циркови маймуни, а не хора като нас и раздава правосъдие по своите корупционни правила. Вижте и как ни овиква прислугата им от тв екраните. И знайте, че това е само началото. И не разчитайте, че ще ги спре Сарафов - да обвиняват, да клеветят, да преследват, да уволняват, да арестуват, да съдят и наказват вместо коленичилата съдебна власт. И не си мислете, че няма да стигнат до вас или до близките ви, след като погазят всички публични личности, които не приличат на тях.

Ще патим много от тая хунта, приятели, преди да свърши и тя като всички останали. От нас зависи докога.

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    До !!!
    За кои комунисти говориш, ибрик депесарски ? За Бойкикев ли ? За гном атанасов ? За свинята Мирчев ? Или за ококорения имотен гей ? Я разкажи за Гебрев и опитите му да овладее Дунарит ? Какво ти пише в опорките, ибрик жалък ?
  • -7
    1
    !!!
    Анке, така, както комунистите са клали българския народ, особено елита му през кървавата есен на 1944 г., а и след това, цели 45 годиин, и турците на са го клали! Да, службите, назначени от Зеления чорап от село Славяново са пробити от ГРу и служат на масовия убиец и международен престъпник - Путин! А, нещо да кажеш за взировете в заводите на Гебрев и отравянето му, на него и на сина му?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари