Анна Заркова: Имаме щастието ФЕНОМЕНАЛНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ да ни управляват!

3
Дълго време се чудех как да нарека правилните евроатлантици - тия, които тъй невероятно се сглобиха (ПП+ДБ+ГЕРБ+ДПС) и ни поведоха към светлите си бъднини, коментира журналистката
Дълго време се чудех как да нарека правилните евроатлантици - тия, които тъй невероятно се сглобиха (ПП+ДБ+ГЕРБ+ДПС) и ни поведоха към светлите си бъднини, коментира журналистката Снимка: Анна Заркова / Facebook

Дълго време се чудех как да нарека правилните евроатлантици - тия, които тъй невероятно се сглобиха (ПП+ДБ+ГЕРБ+ДПС) и ни поведоха към светлите си бъднини, коментира журналистката

Да ви споделя. Като любител на думите и журналист на свободна практика преодолях едно предизвикателство. Благодарение на г-н Ахмед Доган. Предизвикателството беше да намеря дума, с която мога да опиша правилните евроатлантици - тия, които тъй невероятно се сглобиха (ПП+ДБ+ГЕРБ+ДПС) и ни поведоха към светлите си бъднини, макар да сме катили - и през декември, ако е рекъл Бог и господин Пеевски, ще ни оправят и Конституцията.

Как точно да ги нарека, за да ги отлича красноречиво от разни други евроатлантици, от путинистите и гнилите интелигенти, които са глобално неориентирани?

Дълго мислих, не намирах думи... И така, докато г-н Доган написа за "феномена Пеевски" във властта. Изведнъж ми светна! Ами да! Ето я думата! "Феноменални!" Ама разбира се! Ами как! Имаме щастието ФЕНОМЕНАЛНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ да ни управляват.

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    фена на Путин
    Г-жа ! Управлява ни американският посланик. Дори неумитите бесабарабски проститутки го знаят и ни се подиграват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари