Анна Цолова: Кончината на българската телевизия вече е оповестена публично

4
Днес беше оставено още едно голямо петно върху достойнството на българската журналистика
Днес беше оставено още едно голямо петно върху достойнството на българската журналистика Снимка: Анна Цолова / Facebook

Днес беше оставено още едно голямо петно върху достойнството на българската журналистика

Бившата водещата на новините по Нова телевизия Анна Цолова коментира в социалната мрежа кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

В пост в профила си във Facebook Цолова написа:

"Ако някой не беше разбрал за кончината на българската телевизия, днес вече е оповестена публично. Годините натиск и нежурналистика водят до своя логичен, нов епизод.

Ставаме свидетели на какво ли не. Когато всичко е възможно, нищо добро вече не е възможно.

Върху достойнството на българската журналистика, днес беше оставено още едно голямо петно."

Цолова не посочи конкретно какво има предвид под "петно", но е вероятно да се отнася до факта, че Хекимян е бивш шеф на новините по bTV. В коментарите под поста си Цолова получи подкрепа от редица хора, които споделят мнението ѝ, че кандидатурата на Хекимян е унизителна за българската журналистика.

Кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София е предизвикала бурни реакции в обществото. Повечето смятат, че това е знак за политизацията на медиите в България.

Коментирайки кандидатурата на Хекимян, Анна Цолова изрази мнението си, че това е поредното доказателство за кончината на българската телевизия. Тя твърди, че годините натиск и нежурналистика са довели до ситуация, в която всичко е възможно, включително и кандидатурата на бивш журналист за кмет от управляващата партия.

Цолова не е единственият журналист, който критикува кандидатурата на Хекимян. Редица други журналисти също изразиха съмнения в неговата професионална пригодност за поста.

Остава да видим дали Хекимян ще успее да докаже на своите критици, че е достоен за поста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари