Англичанин засне свинщините на сънародниците си в Слънчев бряг

1

За някои британски тийнейджъри, почивката в Европа е ритуал и при първа възможност те трябва да се разпуснат – и то без надзор. 

От сексуални актове на публични места в Магалуф, до припадъци по улиците на Агия Напа, много британски почиващи нямат никакви задръжки когато слязат от самолета за своята ваканция, информира изданието „Дейли мейл”. 

Фотографът Питър Денч решил да изследва четири европейски дестинации през месец юни, които са известни със своите задвижвани от алкохол почивки, за да залови тези млади британци в пълния им блясък. 

Пътувайки първо за парти столицата Сан Антонио в Ибиса, след това отправяйки се към Слънчев бряг в България, последвано от Агия Напа в Кипър и за финал Магалуф в Майорка, фотографът събрал достатъчно материал за книга с фотографии на тема „Британците в чужбина”.

Това което Денч открил е че купонджиите често си правят съмнителни татуировки, получават тен като на омар и участват в пияни партита, фиести с лодки, неонови рейв партита и скандални обиколки по кръчмите. 

Неговата пълна серия от снимки на британците в пълния им вихър бе публикувана като книга с твърди корици през този месец. 

Предишните му творби направиха нещо подобно, но доста по-близко до дома, разкривайки пиянските изпълнения в Англия.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари