Ангел Джамбазки: Западът гледа на България като на "държава втора ръка"

1
"Два стандарта, два кръга държави. Това е разбирането за европейски ценности", подчерта евродепутатът
"Два стандарта, два кръга държави. Това е разбирането за европейски ценности", подчерта евродепутатът Видео: NOVA

"Два стандарта, два кръга държави. Това е разбирането за европейски ценности", подчерта евродепутатът

"Въпросът на влизането ни в Шенгенското пространство не е технически. България отдавна е изпълнила всички критерии. Въпросът е на политическо и икономическо решение. Свидетели сме на изключителното лицемерие и двуличие на част от западните държави". Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA евродепутатът Ангел Джамбазки.

11 години България и Румъния са извън Шенген по чисто икономически причини. За да могат да спират ефективната работа на част от българския бизнес. Става въпрос за автомобилния транспорт. Нашите шофьори чакат с часове на границата. Всичко друго е двуличие”, подчерта той.

По думите му 11 години западните държави се държат с България и Румъния като с „държави втора ръка”. „Няма солидарност и няма да има. Това е разбирането за европейски ценности. Два стандарта, два кръга държави. По-вътрешният кръг - тези, които искат да са „бели държави”, а другите да са някаква сива зона, от която да идва евтина работна ръка. Така гледат на страните от периферията”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Мишо
    Не втора а трета ръка
  • 5
    2
    А бе
    Този не е ли педер....пардон, гей?
  • 11
    1
    русенец
    Драги ми Ангеле! Воеводо мой, как няма да сме за тях втора ръка държава, като политиците ни са втора ръка политици? Ей на, теб те хванаха пиян и дрогиран, нито книжка ти взеха, нито те наказаха, нито ти имоше достойнството да се оттеглиш от политиката, ами продължи да ръсиш мозък и да ни наставляваш как да живеем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари