Ангел Джамбазки: Държавата оперативно да ръководи рафинерията в Бургас

0
Минималните пенсия и заплата трябва да бъдат повишени, предлагат от ВМРО
Минималните пенсия и заплата трябва да бъдат повишени, предлагат от ВМРО Видео: NOVA

Съпредседателят на ВМРО смята, че трябва да бъдат ударени монополите на скъпи горива

Нулева миграция и плътна граница чрез разполагане на гранична полиция и армията. Трябва да има наказания по висшите ешалони на МВР и присъди за трафикантите. За това призова в "Офанзива" по NOVA съпредседателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Според него ВМРО-ДПМНЕ е превзето от сръбско-кремълски креатури. "Те неглижират историческата истина, антибългарска организация. Изпълняват пряко задачите на Белград и Кремъл", посочи той.

Джамбазки разкри приоритетите на ВМРО. "Трябва да бъдат ударени монополите на скъпи горива, да се намали данъчната тежест. Доходите и сигурността са приоритети. Трябва да се направи така, че държавата оперативно да ръководи рафинерията в Бургас. Импотентното правителство на Петков направи България разграден двор. Минималните пенсия и заплата трябва да бъдат повишени", обясни Джамбазки.

"Ако не гласуват хората за ВМРО, съдбата на отечеството ще се решава от купените гласове. Ердоган има цяла група в ДПС, това е опасност за държавата", категоричен е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари