Андрей Захаров: На изборите в Русия няма никаква политическа конкуренция

4
Журналистът добави, че изборите в страната ще покажат добра система за фалшификация на вота
Журналистът добави, че изборите в страната ще покажат добра система за фалшификация на вота Видео: NOVA

Журналистът добави, че изборите в страната ще покажат добра система за фалшификация на вота

Защо и за кого гласуват руснаците днес, изключени ли са изненадите след края на изборния ден - ще говорим с руския журналист Андрей Захаров, който беше записан като "чуждестранен агент" в Русия и днес живее в България.

Аз вече гласувах, направих гласа си невалиден. Има много руснаци, които правят същото. При изборите в Русия няма никаква политическа конкуренция. Това коментира Андрей Захаров, цитиран от NOVA.

Той добави, че изборите в страната ще покажат добра система за фалшификация на вота.

Във всяка нормална държава има опозиция, която може да участва в избори и да прави протести, както и да има достъп до медии. Всичко това опозицията в Русия няма. Има блогъри извън Русия, които могат да влияят на ситуацията. Те имат влияние върху хората, които ги гледат, но Путин работи така, един арестуваш, 99 се страхуват. Системата работи сега. Към момента прогнозите са песимистични”, добави той.

Според него има независимо проучване, което показва, че истинският рейтинг на Путин е 50 - 55%. Той уточни, че когато има възможност би се върнал в страната си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    До 2
    Според теб,надупените на Русия са най читавите,браво,браво....
  • 3
    2
    Дреме ми
    И тук е така: ГЕРБ/СДС/ДПС/ПП/ДБ/LGBTQ+ няма значение. Крадци, лъжци, предатели, мъжки проститутки и ибрикчии, надупени на САЩ. Май най-читави ще излязат от „Възраждане“.
  • 5
    1
    Милена
    Каква конкуренция,какви пет лева.БСП и ГЕРБ са скачени съдове и от едно говно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари